Välkommen till vår butik på nätet / Blomkruakan

När du genomför beställning/order hos oss godkänner du våra köp villkor i sin helhet, samt samtycker till vår hantering av cookies och personuppgifter

Efter beställning kontaktar vi er med uppgift om fraktkostnad – tillgängliga sorter och till vilket konto (bank/swish) förskottsbetalningen görs, betalning direkt tack! (gäller främst växter). OBS. Se våra order gränser nedan!

Ersätter ej växter som frusit eller kommit i varm brevlåda, misslyckats med rotning etc. Du ansvarar själv för att hålla koll på temperaturen både inför leverans och så att inte ditt paket inte blir liggandes i en kall brevlåda. Vi återbetalar inte för växter som kommer i retur till oss eller försenade leveranser av leverantören då dess kvalitet skadats under den långa transporttiden.

Vi håller inte växter för kunds räkning vid ex semesterresa el dylikt.

Försändelsen (Växter) skickas via Post Nord spårbar leverans. Även med brevporto som då ej är spårbar

På köp av levande växter finns ingen ångerrätt pga deras beskaffenhet.

Alla utskick går iväg härifrån måndagar (under kallare perioder skickar vi växter var 14 dag.. jämna veckor)

Varor med Bud = Bud med rätt att neka från vår sida

Varor kan också hämtas i Husum området efter order och kontakt med oss, då främst under mildare årstid

Vi rotar upp om ni önskar det tar ca 4-6 v innan de är klara (om det finns material).  Avgift om 95 kr vid önskan om rotning.. summan betalas ej tillbaka om ni ångrar ordern

Vi reserverar oss för prishöjningar från de bolag vi skickar med.

Eventuella transport skador tas upp med leverantören postnord Vi tar inte ekonomiskt eller juridiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på frakt företaget. Leveranser/paket som ej hämtas ut och skickas tillbaka till oss tar vi ut en kostnad om 175 kr (vi får betala för att hämta ut paketet)

Utskick görs alltid i början på en vecka måndagar eventuellt tisdagar  inte senare för risk att paketet blir liggande på lager över helgen någonstans. 

Ångerrätt: Distans avtalslagen ger kund rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Detta gäller dock inte levande växter

Om du är missnöjd vill vi att du hör av dig inom 2 dagar och Ni skickar tillbaka varan på egen bekostnad och varan ska vara i samma skick som vid utskicket.

Ingen etablerings garanti på växterna.

Påminnelseavgifter (60kr) läggs till om inbetalningen inte kommer in i önskad tid.

Om inte betalning inkommer efter önskad tid makulerar vi ordern och arbetskostnad påföres ordern om 150 kr och påminnelseavgifter

Reserverar oss för fel från leverantörerna vad gäller sortnamn färg osv Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bild- och text fel på trycksaker. Vi förbehåller oss rätten att ändra specifikationer utan föregående meddelande. Beställt gods levereras väsentligen i enlighet med beskrivning på vår hemsida.

Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka våra priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. leverantörsbyte eller om valutakurser alt. statliga pålagor förändras..

Moms ingår i shopens priser

Om vi lagt ett tillgodo i shopen så ligger den för uttag/tillgodo i 1månad. Vid fel betalning/återbetalning tas 80 kr ut vid bank överföring

Priser i butik alt shop på nätet kan vara olika. Eventuell avbokning av order – levande växter 150 kr! 

Skickar enbart inom EU

NYTT under lågsäsong Vi skickar jämna veckor. Lång väg till PN så vi samlar ihop om möjligt

‘Bilder och text på denna webbplats är copyrightskyddat © Blomkrukan