BLOMKRUKAN

Köpvillkor - Frakter

När du genomför beställning/order hos oss godkänner du våra köpvillkor i sin helhet, samt samtycker till vår hantering av cookies och personuppgifter

Efter beställning kontaktar vi er med uppgift om fraktkostnad - tillgängliga sorter och till vilket konto (bank/swish) förskottsbetalningen görs, betalning direkt tack! (gäller främst växter). 

Ersätter ej växter som frusit eller kommit i varm utebrevlåda, misslyckats med rotning etc. Du ansvarar själv för att hålla koll på temperaturen både inför leverans och så att inte ditt paket inte blir liggandes i en kall brevlåda.

Vi håller inte växter för kunds räkning vid ex semesterresa el dylikt.

Försändelsen (Växter) skickas via PostNord spårbar leverans. 

Postnord meddelar: Leverans av Postnord Till din postlåda eller dörr Leveranstid: 1 vardag*. Paketet delas ut i din postlåda.
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

På köp av levande växter finns ingen ångerrätt pga deras beskaffenhet.

 Alla utskick går iväg härifrån måndagar

Varor kan också hämtas i Husumområdet efter order och kontakt med oss

FRAKTKOSTNAD

Fraktkostnad pelargoner klicka på länken

........................................

Vi reserverar oss för ev prishöjningar från de bolag vi skickar med...

Ev transportskador tas upp med leverantören post- etc Vi tar inte ekonomiskt eller juridiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Utskick görs alltid i början på en vecka måndagar eventuellt tisdagar-onsd.. inte senare för risk att paketet blir liggande på lager över helgen någonstans.

Ångerrätt: Distansavtalslagen ger kund rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Detta gäller dock inte levande växter

Om du är missnöjd vill vi att du hör av dig inom 2 dagar och Ni skickar tillbaka varan på egen bekostnad och varan ska vara i samma skick som vid utskicket.

Ingen etableringsgaranti på växterna.

Påminnelseavgifter (60kr) läggs till om inbetalningen inte kommer in i önskad tid.

Om inte betalning inkommer efter önskad tid makulerar vi ordern och arbetskostnad påföres ordern om 150 kr och ev påminnelseavgifter

Reserverar oss för ev fel från leverantörerna vad gäller sortnamn färg osv Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bild- och textfel på trycksaker. Vi förbehåller oss rätten att ändra specifikationer utan föregående meddelande. Beställt gods levereras väsentligen i enlighet med beskrivning på vår hemsida.

Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka våra priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. leverantörsbyte eller om valutakurser alt. statliga pålagor förändras..

Moms ingår i shopens priser

Om vi lagt ett tillgodo i shopen så ligger den för uttag/tillgodo i 3 månader. Vid felbetalning/återbetalning tas 80 kr ut vid banköverföring

Priser i butik alt shop på nätet kan vara olika Eventuell avbokning av levanade växter som vi godkänner kostar 150 kr!

'Hårda' varor samt diverse växter där gäller minsta ordersumma 180 kr

Pelargoner där gäller minsta ordersumma 135 kr 

Fröer från pelargoner  samt andra frö - Ordergräns om 120 kr

Vi tar bort ordrar som inte uppnått  gränserna under högsäsong. Lågsäsong läggs 30/frö-50/växter kr till på ordern om ni inte hittar något annat!

Skickar enbart inom EU

'Bilder och text på denna webbplats är copyrightskyddat © Blomkrukan